Târgoviște: Vrei un consum redus de carburant? Alege acum instalația GPL potrivită pentru mașina ta

Publicitate

În contextul în care prețul benzinei crește de la o lună la alta, o soluție pentru cei care sunt deranjați de acest lucru ar putea fi instalarea unei instalații GPL.

Dacă dorești să montezi o astfel de instalație în mașina ta, atunci Matega Service Auto este soluția ideală. Service-ul aflat pe șoseaua de Centură a Târgoviștei vă stă la dispoziție cu servicii profesionale în acest sens. Matega Service Auto este specializat în montarea, revizia și repararea instalațiilor GPL auto.

Chiar dacă domeniul instalațiilor GPL auto este într-o continuă dezvoltare, la Matega Service Auto sunt disponibile cele mai noi și performante dispozitive și tehnologii care se pot adresa la câți mai mulți doritori. Echipa service-ului târgoviștean face toate eforturile de a menține constant pe stoc mărfuri cât mai variate pentru a satisface dorințele și nevoile tuturor clienților.

Avantajele instalației GPL:

-instalațiile GPL sunt sigure – nici în cele mai grave situații, instalația GPL nu explodează;
-instalațiile GPL sunt economice – datorită faptului că nu se deteriorează motorul și a duratei mari de utilizare, pe termen lung se economisesc mulți bani cu ajutorul instalației GPL;
-economie de până la 50% față de benzină;
-reducere consum de ulei și viață lungă a motorului.

Contrar a ceea ce se crede, instalația de alimentare GPL este mult mai sigură decât cea pe benzină, deoarece componentele sunt suspuse unor severe verificări fiind omologate internațional.

Matega Service Auto montează instalații GPL Zenit, Prins, Fratelli, Tomasetto, Zavoli și Lo-Gas, unele dintre cele mai folosite din lume.

Matega Service Auto se află pe Centura Târgoviște, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru programări și informații puteți suna la numărul de telefon 0720 424 999 sau pe Whatsapp la 0724 979 720.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!