Târgoviște: Vița de Vie, restaurantul unde mâncarea e gătită după gustul tău!

Publicitate

Restaurantul Vița de Vie vă întâmpină zilnic cu preparate culinare din bucătăria românească și nu numai. Bucătarii din cadrul restaurantului au conceput un meniu atent selecționat, ce are la bază rețete tradiționale vechi, autentice din gastronomia românească.

Într-o atmosferă caldă și primitoare, la Restaurantul Vița de Vie poți savura mâncare pe gustul tău, făcută cu ingrediente atent alese și preparată după rețete autentice. Pentru oricine dorește să guste în Târgoviște o mâncare ca la mama acasă, o vizită la Vița de Vie este mai mult decât indicată. Locația te așteaptă cu mâncare super gustoasă, gătită de bucătari bine pregătiți și cu gusturi fine.

Meniul de la Restaurantul Vița de Vie este unul bogat și gustos, iar secțiunea de platouri este ideală, atât pentru mese cu familia sau cu colegii de serviciu.

Supe, ciorbe, tocănițe, mămăliguță, salate, pește, bunătăți preparate la cuptor și produse din carne proaspătă pe grătar sunt printre preparatele pe care le vei putea găsi și gusta zilnic. Iar dacă nu ajungi la restaurant, poți comanda cu încredere prin serviciul de catering pus la dispoziție de Restaurantul Vița de Vie.

Meniul zilei te așteaptă la prețul de doar 25 de lei. Fie că ești acasă sau la birou, diferitele feluri de mâncare sunt ideale pentru un prânz așa cum îți dorești. Serviciul de catering se realizează într-un timp foarte scurt. Așadar, dacă o să comanzi, de fiecare dată, vei avea parte de un prânz reușit!

Restaurantul se află pe strada Constantin Brâncoveanu, nr. 24C, din Târgoviște. Pentru comenzi se poate apela numărul de telefon: 0754 875 059.

Rețele sociale

https://www.facebook.com/VitaDeVieTgv

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!