Târgoviște: Străzi în curs reabilitare. Unele nu au fost niciodată asfaltate

Publicitate
Distribuie

Continuă asfaltările la Târgoviște. Astfel, au debutat deja lucrările de asfaltare a străzii Herta.

Lucrările fac parte dintr-o investiție care are că obiect și reabilitarea străzilor: Tighina, Udrea Bălcescu, Alexandru Ilie, Rovine, Pictor Ion Crăciun, Leo Plângă, Bastionului, Mr. Oprescu Adrian și Plevnei. Primele străzi abordate au fost Alexandru Ilie, Rovine, Pictor Ion Crăciun, Bastionului și Mr. Oprescu Adrian.

Pe străzile Tighina și Leo Plângă, anterior debutului lucrărilor de asfaltare, este implementat un proiect de extindere a rețelelor de canalizare.

Lungimea totală a străzilor vizate este de peste 2,7 km, suprafața părții carosabile fiind de 16.828 mp, iar cea a trotuarelor de 5.242 mp. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, dă asigurări că întreaga investiție se va finaliza în această vară. Finanțarea este asigurată din bugetul local.

De curând, a fost finalizată și investiția ce a presupus transformarea și modernizarea parcării din spatele blocurilor C2 – C3, microraionul 3.

”Investiția a presupus asfaltarea unei suprafețe de aproximativ 1200 mp, modernizarea iluminatului public, amenajarea trotuarelor, înlocuirea căminelor de canalizare și refacerea canalizării pluviale”, a mai declarat edilul.

Pentru că este neapărată nevoie, străzile și parcările din zonă care au rămas nemodernizate arătând ca după bombardament, lucrările de modernizare vor viza întregul cartier, pe toată lungimea, până la bulevardul Constantin Brâncoveanu, investițiile urmând a fi finalizate în acest an.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!