Târgoviște: Servicii de stomatologie și cardiologie la clinica DiodorSano

Publicitate

DiodorSano este o clinică medicală care oferă servicii medicale, adaptate nevoilor pacienților pentru specialitățile stomatologie și cardiologie. DiodorSano oferă servicii stomatologice precum tratamentul bolilor parodontale, eliminarea țesutului afectat, gingivite, biostimulare, tratament chirurgie alveolo-dentară și albire dentară fără să afecteze smalțul.

La clinica DiodorSano, laserul dentar reprezintă o tehnologie la tratamente, reducând semnificativ sângerarea și perioada de recuperare. Serviciile stomatologice sunt realizate cu ajutorul laserului de dr. Dragoș Ioanovici, medic de competență în laser terapeutic,  chirurgical și implantologie. De asemenea, serviciile de chirurgie-dentară sunt realizate de medici specialiști în chirurgie alveolo-dentară din București.

Totodată, la clinica DiodorSano poți beneficia și de servicii de cardiologie. În cadrul unității medicale, pacienții beneficiază de consult cardiologic (clinic, EKG, ecografie cardiacă, ecografie Doppler vascular). Medicul cardiolog care vă așteaptă la DiodorSano este Alexandru Ispas, doctor cardiolog intervenționist, cu experiență în clinici medicale din țară și străinătate.

Echipa clinicii medicale DiodorSano lucrează doar pentru rezolvarea problemelor legate de sănătatea dumneavoastră!

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!