Târgoviște: Service GSM este centrul de servicii profesionale la care poți apela pentru reparația telefonului tău!

????????????????????????????????????
Publicitate

Service GSM din Târgoviște este un centru profesional de reparații pentru telefoane mobile, tablete, PC, laptop-uri, dar și televizoare, care îți oferă suportul de care ai nevoie în remedierea problemelor dispozitivului tău.

În cadrul centrului profesional se oferă servicii profesionale de reparații hardware și software, pentru majoritatea modelelor de telefoane, smartphones, tablete, de la cele mai cunoscute branduri, precum Apple, Samsung, Nokia, Sony, HTC, BlackBerry, LG sau Motorola.

Cu o experiență bogată în industria service telefoane mobile și tablete, reprezentanții GSM Service se mândresc cu servicii și produse de calitate, dar și cu un portofoliu de peste câteva mii de clienți mulțumiți.

GSM Service oferă o gamă variată de servicii: reinstalare sistem de operare iOS, reinstalare sistem de operare Android, înlocuire display telefon sau tabletă, înlocuire baterie telefon sau tabletă, înlocuire conector de alimentare, înlocuire sticlă/toucscreen, instalare meniu în limba română, instalare sonerii noi, testări, etc.

Viziunea GSM Service este să  repare tot ce bagă în priză, iar misiunea este garantarea și readucerea la clienți a confortului în utilizarea echipamentelor din viața de zi cu zi.

Echipa GSM Service este întotdeauna pregătită să vă răspundă la întrebări, să vă ofere sfaturi, estimări de prețuri și timp, indiferent de cât de mare este problema dumneavoastră. Toți clienții centrului profesional beneficiază de reparații rapide, utilizând piese originale sau de cea mai bună calitate. Astfel, 90% dintre probleme se rezolvă în cel mai scurt timp.

Centrul profesional GSM Service poate fi găsit pe Centrul Vechi, în apropierea Primăriei Municipiului Târgoviște. Programări se pot face la numărul de telefon 0734 419 784.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!