Târgoviște: S-a deschis o nouă spălătorie Auto Self Service -Memco Optim

Publicitate

Sâmbătă, 3 octombrie, începând cu ora 10:00, Memco Optim, o nouă spălătorie auto self service de pe Strada Gimnaziului, nr. 21, Târgoviște, va organiza ,,Ready to go by Memco Optim” .

Cei prezenți la eveniment, vor avea ocazia să testeze echipamentele, accesoriile și soluțiile concepute special pentru acest proiect, în ediție limitată, fiind produse 100% în Italia.

Memco Optim se remarcă pe piața spălătoriilor auto self service printr-o serie de avantaje competitive gândite în beneficiul clienților săi, respectiv: o locație spațioasă care dispune de o zonă de intrare/ieșire separate, fapt care asigură un flux continuu de până la 7   mașini/oră/pistă; fiecare pistă integrează echipamente cu 5 programe speciale de spălare (spălare cu detergent alcalin, super spumă, clătire cu înaltă presiune, ceară lichidă, clătire cu apă osmozată), iar zona de îngrijire auto este dotată cu aspirator; programul de clătire cu apă osmozată este un real avantaj pentru că elimină complet apariția petelor de pe suprafața mașinilor în urma procesului de uscare, iar programul de ceară lichidă parfumată ajută la uscarea rapidă a apei de pe caroserie, astfel vopseaua rămâne uscată, strălucitoare și protejată.

,,Ne-am dorit să oferim o experiență unică, astfel cei care aleg Memco Optim au parte de comoditate, economisesc timp și efort pentru că au la îndemână toate echipamentele, programele și soluțiile necesare pentru spălarea auto, apoi se vor bucura de un raport cost/eficiență corect pentru că tariful unui jeton este doar de 2,5 lei, iar în final, obțin satisfacția de a-și întreține mașina la orice oră, în fiecare zi, datorită unui program de funcționare 24/24h, 7 zile pe săptămână.”, a declarat
fondatorul Memco Optim.

Sâmbătă, Memco Optim oferă clienților care vor testa echipamentele, accesoriile și soluțiile 3 jetoane gratuite și un cadou simbolic în intervalul 10:00-16:00.

Mai multe informații sunt prezente în online, pe conturile oficiale: Facebook: Memco Optim– Spălătorie auto self service și Instagram: @memco_optim. Rămâi la curent cu noutățile, apăsând pe butoanele de: Like, Follow și Particip (eveniment: Ready to go by Memco Optim).

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!