Târgoviște: Rodi’s cakes, cofetăria care te îndulcește în momentele speciale

Publicitate

Cofetăria Rodi’s cakes este locul ideal unde trebuie să ajungi dacă iubești cu adevărat prăjiturile pregătite după rețete tradiționale, precum la mama acasă. Aici, atât gusturile, cât și privirea vor fi încântate de fiecare dată, atâta timp cât se folosește cele mai alese ingrediente.

Cofetăria aflată pe Centrul Vechi din Târgoviște te îndulcește în momentele speciale din viața ta și a celor dragi ție. Rodi’s cakes vine în sprijinul tău cu cele mai delicioase prăjituri, torturi, miniprăjituri, bomboane, fursecuri și pricomigdale.

La Rodi’s cakes, pricomigdalele sunt o gustare perfectă pentru orice moment al zilei. Acestea te cuceresc din prima și te fac să nu le uiți niciodată gustul inconfundabil.

Încă de la deschidere, Rodi’s cakes s-a dovedit a fi tărâm de poveste al dulciurilor, într-o lume care poartă cu sine cele mai bune arome ale torturilor, dar și mai gustoase și îndrăgite prăjituri.

Cofetăria îți oferă zilnic o gamă largă de delicii, care mai de care sofisticate și delicioase. Dacă se apropie un eveniment important în viața ta sau îți dorești să surprinzi pe cineva drag, Rodi’s cakes te așteaptă cu mult drag pentru a onora comanda primită.

Rodi’ s cakes este locul perfect  în care te întorci cu drag pentru a-ți aminti de deserturile copilăriei. Un gust irezistibil care te cucerește de fiecare dată!

Cofetăria Rodi’s cakes poate fi găsită pe strada Revoluției, la parterul blocului  C11, de pe Centrul Vechi din municipiul Târgoviște. Comenzi pentru orice prăjiturică dorită se pot da la numărul de telefon 0722 973 867.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!