Târgoviște: Restaurantul Vița de Vie, locul unde gustul te va cuceri din prima! Mâncăruri super gustoase, gătite după rețete tradiționale

Publicitate

Restaurantul Vița de Vie aduce la masa ta savoarea autentică a mâncării tradiționale românești, așa cum era pregătită în vremurile de demult, cu răbdarea și devotamentul omului harnic. Aici, fiecare masă reprezintă un adevărat deliciu, iar cei care trec pragul restaurantului vor avea parte de o călătorie în timp.

La Vița de Vie vă așteaptă un meniu variat și apetisant din care nu lipsesc mâncărurile românești tradiționale, dar nici combinațiile mai puțin obișnuite, opera unor bucătari inventivi. Supe, ciorbe, tocănițe, mămăliguță, salate, pește, bunătăți preparate la cuptor și produse din carne proaspătă pe grătar sunt printre preparatele pe care le vei putea găsi și gusta zilnic. Iar dacă nu ajungi la restaurant, poți comanda cu încredere prin serviciul de catering pus la dispoziție de Restaurantul Vița de Vie.

 

Meniul zilei te așteaptă zilnic, la prețul de doar 25 de lei. Fie că ești acasă sau la birou, diferitele feluri de mâncare sunt ideale pentru un prânz așa cum îți dorești. Serviciul de catering se realizează într-un timp foarte scurt.

Situat pe strada Constantin Brâncoveanu, nr. 24C, Restaurantul Vița de Vie vine în întâmpinarea oamenilor, de la cel mai mic până la cel mai mare, cu preparate tradiționale delicioase de la gustări calde, la preparate din bucătăria românească și deserturi numai bune de savurat atunci când vrei să te relaxezi. Pentru comenzi se poate apela numărul de telefon: 0754 875 059.

Așadar, întâmpină ziua cu un meniu de nota de 10, luând porția de bunătăți doar de la Restaurant Vița de Vie!

Rețele sociale

https://www.facebook.com/VitaDeVieTgv

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!