Accident cu patru victime în Târgoviște. Au intervenit SMURD şi SAJ Dâmboviţa. O maşină s-a făcut praf

Publicitate

Un accident grav s-a produs cu puțin timp în urmă pe strada Laminorului, din din municipiul Târgoviște. Patru persoane au fost rănite, dintre care una încarcerată, în urma impactului dintre  două autoturisme, iar unul dintre acestea a fost proiectat într-o autoutilitară.

O femeie a fost descarcerată de pompieri, după ce a fost prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului. Acesta a fost preluată de un un echipaj SAJ și transportată de urgență la spital, acolo unde au ajuns și celelalte victime. Femeia a suferit mai multe traumatisme.

„Intervenție în cazul unui accident rutier pe strada Laminorului. Din primele informații sunt implicate un autoturism și o autoutilitară.

Patru persoane sunt rănite și primesc ajutor de la echipajele SMURD și SAJ Dâmbovița. O persoană este încarcerată.

Se acționează pentru descarcerarea persoanei prinsă în mașină și acordarea primului ajutor medical. În același timp sunt asigurate măsurile de prevenire a incendiilor.

Persoana de sex feminin a fost descarcerată de pompieri, este conștientă și prezintă multiple traumatisme. Este preluată de un echipaj SAJ și transportată la UPU Târgoviște.

Și celelalte trei persoane implicate în accident sunt transportate la UPU Târgoviște”, se arată într-un comunicat ISU Dâmbovița.

Polițiștii efectuează cercetări pentru a stabili cu exactitate împrejurările nefericitului eveniment rutier.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!