Târgoviște: Parfum d’Ambiance oferă o gamă variată de parfumuri rafinate pentru casa și biroul tău

Publicitate

Aspectele olfactive dau un farmec aparte și o personalitate puternică unei locuințe. Un parfum de cameră poate trezi amintiri sau poate induce stări frumoase și relaxante. Cu ajutorul aromelor preferate ale unui parfum poți să păstrezi prospețimea și starea plăcută în căminul tău, încă de la intrare. Aerul proaspăt și aromat va da o aură personală casei tale, iar tu vei avea o stare de bine care va face ca tot stresul cumulat peste zi să dispară.

Parfum d’Ambiance din Târgoviște vine în sprijinul tău și îți poate oferi o gamă variată de parfumuri pentru casa și biroul tău. Noua parfumerie din municipiu se adresează tuturor celor care au gusturi rafinate, pentru spațiile pe care le îndrăgesc cel mai mult. Fiecare dintre noi își dorește ca mirosul din cameră sau birou să fie unul plăcut mereu, dar și unul care îți schimbă starea de spirit.

În acest sens, Parfum d’Ambiance și-a propus de la bun început să fie un expert în parfum pentru casa ta! Dacă pășești în interiorul parfumeriei puteți găsi o gamă variată de parfumuri din rândul brandurilor Pairfum London și Scentys Paris.

Cum ne aflăm în luna cadourilor, un astfel de parfum poate fi oferit părinților, bunicilor, colegilor și prietenilor.

În încheiere, vom transmite câteva cuvinte spuse de Michael Edwards, unul dintre cei mai respecați experți în parfum. “Parfumurile pot fi mai mult decât un accesoriu. Un parfum minunat este o operă de artă, este poezie tăcută. Ne poate ridica zilele, ne poate îmbogăți nopțile și poate crea repere în amintirile noastre. Un parfum este emoția lichidă”.

Parfum d’Ambiance se află în municipiul Târgoviște, pe Calea Ploiești, la parterul blocului L2, vis-a-vis de Școala “Smaranda Gheorghiu” și în apropierea Bisericii Sârbilor. Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon 0723 741 343.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!