Târgoviște: Mobila pe comandă de la Eligi Furniture, o investiție care te reprezintă în totalitate

Publicitate

Mobila pe comandă reprezintă alegerea perfectă atunci când îți dorești o casă cu un farmec aparte, care să te reprezinte în totalitate. Alegând mobila la comandă nu doar că vei reuși să îți personalizezi locuința exact așa cum visezi, însă vei face o investiție care va fi mereu pe gustul tău și care va crea o atmosferă elegantă și plină de rafinament a locuinței. Fie că optezi pentru amenajarea casei integral sau alegi doar câteva piese, poți fi sigur că locuința ta are un stil aparte.

Dacă îți dorești o mobilă personalizată și unică, care să se plieze pe spațiul disponibil și care să fie exact așa cum îți dorești, atunci Eligi Furniture din Târgoviște este soluția ideală.

Calitatea finisajelor, materialelor și accesoriilor, precizia formelor și delicatețea culorilor, care nu încarcă spațiul ci îl conturează și pun în valoare, sunt principalele atuuri ale mobilierului Elegi Furniture, indiferent de destinația încăperilor: bucătării, dining-uri, living-uri, holuri, dormitoare, camere copii, birouri sau dressing-uri.

Totodată, specialiștii de la Eligi Furniture se implică în toate etapele de concepere a produsului, de la consultanță, măsurători, proiectare, execuție, livrare și montaj. Atunci când vine vorba de investiții în casa ta, e important să primești ceea ce își dorești. Elegi Furniture concepe, proiectează și execută execută de peste 10 ani mobilă la comandă din PAL melaminat și MDF frezat înfoliat.

Apelând la specialiștii Eligi Furniture, casa ta va avea parte de o armonie ambientală, confort și funcționalitate.

Pentru comenzi, sugestii și idei de amenajare, indiferent că sunteți în căutarea unor piese individuale sau a unor seturi complete pentru dormitor, bucătărie, hol sau birouri puteți suna la numerele de telefon 0755 075 982 și 0755 075 893 sau puteți merge la sediul societății, aflat pe strada L.T. Stancu Ion, nr. 35, Târgoviște.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!