Târgoviște: Matega Service Auto vă propune o gamă variată de servicii profesionale de reparații auto

Publicitate

Întâmpini probleme cu mașina și ai nevoie de servicii profesionale de mecanică auto, electrică auto, diagnoză sau montaj instalații auto GPL? Dacă da, atunci Matega Service Auto este soluția ideală pentru tine!

Aici, de când pășești pe poarta service-ului, găsești profesionalism, mecanici calificați, prețuri decente, dar și echipamente și utilaje de ultimă generație. Matega Service Auto vă propune o gamă variată de servicii profesionale de reparați auto.

La service-ul aflat pe Centura Târgoviștei veți beneficia de calitate la standarde ridicate indiferent de serviciile dorite, iar mai mult de atât găsești tot ce ai nevoie, pentru a rezolva problema pe care o întâmpină mașina ta!

Matega Service Auto este un service extrem de transparent. Reprezentanții acestuia vă vor informa încă de la început care este costul aferent manoperei și a pieselor pentru a vă ajuta să luați decizia cea mai corectă.

Echipa Matega Service Auto înțelege nevoile clienților și le tratează la modul cel mai serios pentru că știe foarte bine că întreținerea corectă a mașinii depinde siguranța dumneavoastră.

Matega Service Auto se află pe Centura Târgoviște, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru programări și informații puteți suna la numărul de telefon 0720 424 999 sau pe Whatsapp la 0724 979 720.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!