Târgoviște: Matega Service Auto oferă soluții complete de montare, revizie și reparare a instalațiilor GPL

9
Publicitate

Matega Service Auto vă stă la dispoziție cu servicii profesionale pentru instalații GPL auto. Service-ul este specializat în montarea, revizia și repararea instalațiilor GPL auto.

Matega Service Auto oferă soluții complete pentru repararea instalațiilor GPL pentru aproape orice mașină. Domeniul instalațiilor GPL auto este în continuă dezvoltare, iar la service-ul aflat pe Centura Târgoviștei sunt și vor fi mereu disponibile cele mai noi și performante dispozitive și tehnologii care se pot adresa la câți mai mulți clienți.

Matega Service Auto se mândrește cu dotările la standarde europene, dar și cu profesionalismul angajaților.

Avantajele instalației GPL:

-instalațiile GPL sunt sigure – nici în cele mai grave situații, instalația GPL nu explodează;

-instalațiile GPL sunt economice – datorită faptului că nu se deteriorează motorul și a duratei mari de utilizare, pe termen lung se economisesc mulți bani cu ajutorul instalației GPL;

-economie de până la 50% față de benzină;

-reducere consum de ulei și viață lungă a motorului.

La Matega Service Auto se pot înlocui și rezervoarele, care pot expira după o perioadă de 10 ani. De asemenea, specialiștii din cadrul service-ului vă pot face și o revizie a filtrelor.

Matega Service Auto montează instalații GPL Zenit, Prins, Fratelli, Tomasetto, Zavoli și Lo-Gas, unele dintre cele mai folosite din lume. Așa cum se observă, service-ul aflat pe Centura Târgoviște vă oferă o gamă diversificată în acest sens.

Matega Service Auto se află pe Centura Târgoviște, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru programări și informații puteți suna la numărul de telefon 0720 424 999 sau pe Whatsapp la 0724 979 720.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!