Târgoviște: La Florăria Eva Flowers descoperi cele mai frumoase și deosebite aranjamente florale

Publicitate

Eva Flowers este o florărie care este mereu alături de tine! Eva Flowers se angajează de fiecare dată să creeze aranjamente florale frumoase și cadouri florale deosebite pentru orice tip de eveniment sau ocazie specială din viața ta.

De la buchete aniversare și de zi de naștere, Sărbători de iarnă și până la la lumânări de botez sau cununie, Florăria Eva Flowers are cea mai bună selecție de modele florale pentru fiecare ocazie unică, folosind cele mai proaspete și încântătoare flori, aici în Târgoviște.

A oferi flori este un mod minunat de a arăta că îți pasă de cineva și este acompaniamentul perfect pentru orice mesaj. Floriștii specializați de la Eva Flowers vă stau la dispoziție pentru a selecta cele mai frumoase buchete și aranjamente florale, pentru orice ocazie sau aniversare.

De asemenea, echipa Eva Flowers este încântată să livreze flori oriunde în Târgoviște, chiar și în zonele limitrofe municipiului și nu numai.

Dacă doriți să comandați flori și sunteți în căutarea de a cumpăra flori, Florăria Eva Flowers oferă o gamă variată de flori proaspete la îndemână în orice zi a săptămânii.

Serviciile și florile de la Eva Flowers sunt susținute de garanția de satisfacere a clientului, cu promisiunea de prospețime și calitate livrate la timp, de fiecare dată. Fără doar și poate la Eva Flowers vei descoperi buchetele și aranjamentele pe care le dorești cu adevărat!

Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon 0724 607 287 sau puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a florăriei  https://www.facebook.com/Eva-Flowers-103884408699139 sau pe pagina de Instagram http://www.instagram.com/evaflowerstargoviste/

Florăria Eva Flowers poate fi găsită în Microraionul V, pe strada Ion Ghica, bl. 13. Sc. C, nr. 4, parter (lângă Regal), din municipiul Târgoviște.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!