Târgoviște: Frizeria The Hair Port, locul de răsfăț al bărbaților

Publicitate

Bărbații au nevoi specifice pe care trebuie să le acopere în dorința lor de dezvoltare continuă. Într-o lume în care frumusețea a fost mult timp asociată doar cu femeile, la The Hair Port s-a creat o atmosferă doar a bărbaților.

Dacă și tu ești în căutarea unui loc special destinat ție, bărbatul modern pentru care îngrijirea personală este o formă de respect pentru propria persoană și cei din jur, Frizeria The Hair Port este locul în care poți transforma acest vis în realitate. Alexandru te așteaptă de luni până sâmbătă pentru a-ți dezvălui secretele din spatele îngrijirii profesionale a părului și a bărbii.

De la bun început, The Hair Port și-a dorit să fie mai mult un club al gentlemenilor, decât o simplă frizerie. Aici este locul perfect pentru o tunsoare extraordinară, un bărbierit ca la carte și o conversație relaxantă.

Fă-ți o programare la The Hair Port și poți să te convingi  de aceste lucruri în doar câteva minute. Frizeria The Hair Port poate fi găsită pe Centrul Vechi din Târgoviște, în scuarul Primăriei. Programările se pot face la numărul de telefon 0720 913 128.

Programul după care funcționează The Hair port este următorul: Luni- Vineri: 10.00 – 18.00 și Sâmbătă: 10.00 -14.00.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!