Târgoviște: Florăria Eva Flowers ți-a pregătit cele mai frumoase buchete și aranjamente florale de Dragobete

9
Publicitate

După Valentine’s Day, Dragobetele reprezintă încă o zi semnificativă pentru iubire, în care poți arăta jumătății tale cât de mult înseamnă pentru tine. Pentru o zi atât de specială, Floria Eva Flowers îți oferă buchete și aranjamente florale deosebite, realizate special pentru a onora iubirea dintre voi, dragostea pură și fără limite ce vă leagă.

Florăria ți-a pregătit o selecție de buchete atent realizată, care include flori de primăvară, cu parfum puternic și în același timp tandru. Trandafirii, lalele și freziile nu lipsesc din buchetele de flori cu ocazia acestei zile speciale.

Florile rămân printre cele mai apreciate cadouri de Dragobete și anul acesta. Florile roșii simbolizează pasiunea și romantismul, este culoarea seducției și a dorinței, culoarea inimii. Un buchet de trandafiri roșii îi va arăta iubitei tale cât de puternică și înflăcărată este iubirea pe care i-o porți.

Așadar, de Dragobete iubește românește, cu flori de la Eva Flowers!

Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon 0724 607 287 sau puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a florăriei  https://www.facebook.com/Eva-Flowers-103884408699139 sau pe pagina de Instagram http://www.instagram.com/evaflowerstargoviste/

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!