Târgoviște: Florăria Eva Flowers îți propune cele mai spectaculoase buchete și aranjamente florale de Valentine’s Day

Publicitate

Valentine’s Day sau Ziua Îndrăgostiților este cea mai importantă sărbătoare pentru toți cei care aleg să-și împartă bucuriile și sentimentele cu acea persoană semnificativă din viața lor. Presiunea de a găsi cadoul ideal este mare, iar alegerea este de obicei un proces lung și complicat, mai ales dacă vrei să-ți impresionezi persoana iubită.

Gesturile simple, dar romantice sunt extrem de apreciate. Printre cadourile de Ziua Îndrăgostiților se numără buchetele de flori, aranjamentele florale, cutiile de ciocolată sau figurinele de pluș.

Dacă îți dorești să fii la înălțime și să impresionezi din plin persoana iubită, atunci alege Florăria Eva Flowers din Târgoviște. Noi spunem că nimic nu este mai potrivit pentru marcarea acestei zile decât un buchet de flori de Sf. Valentin pentru persoana iubită. Floriștii de la Eva Flowers au creat cele mai spectaculoase buchete de flori, cele mai inspirate cadouri și cele mai elegante aranjamente cu ocazia acestei zile speciale.

Oamenii sunt făcuți să atragă iubirea, iar florile, privirea! Valentine’s Day este ocazia perfectă de a-ți etala romantismul și mărinimia, trimițându-i o atenție jumătății tale. Florăria Eva Flowers a pregătit o mulțime de buchete de flori și aranjamente florale deosebite, pline de afecțiune și dorință, în care predomină roșul pasionant și trandafirii parfumați.

Cum mai sunt puține zile până la Valentine’s Day, Florăria Eva Flowers te invită să redescoperi culoarea, parfumul și eleganța florilor în buchete/aranjamente speciale.

Pentru comenzi puteți suna la numărul de telefon 0724 607 287 sau puteți lăsa un mesaj pe pagina de Facebook a florăriei  https://www.facebook.com/Eva-Flowers-103884408699139 sau pe pagina de Instagram http://www.instagram.com/evaflowerstargoviste/

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!