Târgoviște: Eligi Furniture, producătorul de mobilă care îți transformă visele în realitate

3
Publicitate

Doriți să amenajați casa, apartamentul, biroul sau bucătăria? Dacă da, atunci Eligi Furniture este soluția perfectă în acest sens.

Eligi Furniture realizează mobilă pe comandă conform schițelor și preferințelor dumneavoastră, transformând visele în realitate. Producătorul de mobilă din Târgoviște are de fiecare dată soluții pentru orice tip de spațiu, folosind numai materiale de calitate. Toate materialele sunt bine alese, iar paleta de culori este diversă.

Echipa de designeri și producție este pregătită să lucreze pentru a crea proiectele cele mai bune pentru dorințele și nevoile dumneavoastră. Se oferă servicii complete: realizare, transport și montaj.

Eligi Furniture oferă piese de calitate și mobilier elegant, potrivit pentru toate gusturile, la prețuri accesibile. Dacă apelați la producătorul târgoviștean de mobilă veți avea parte de un catalog diversificat de canapele, paturi, dressing-uri, șifoniere, biblioteci, bucătării  și multe alte componente.

Pentru a ține pasul cu noile tendințe în materie de amenajări interioare, ofertele de produse se actualizează în mod constant prin introducerea de noi finisaje și funcționalități, astfel încât clienții să beneficieze de cele mai bune produse, cât și de cele mai bune servicii. Scopul echipei Eligi Furniture este să realizeze și să livreze cea mai bună mobilă pe comandă, astfel încât aceasta să fie perfectă pentru locuința dumneavoastră.

Pentru comenzi și alte informații puteți suna la numerele de telefon 0755 075 892 și 0755 075 893 sau puteți merge la sediul societății aflat pe Aleea Sinaia, nr. 6-8, vis-a-vis de intrarea în campusul Universității “Valahia” Târgoviște.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!