Târgoviște: Eligi Furniture, expertul tău în mobilier pe comandă

14
Publicitate

Nu ai găsit încă mobilierul de care ai nevoie? Dacă îți dorești cu adevărat acest lucru, atunci Eligi Furniture este cu siguranță ceea ce cauți! Producătorul de mobilă din Târgoviște realizează pe comandă orice timp de mobilier pentru casa ta, din PAL melaminat și MDF de diferite dimensiuni și culori.

Specialiștii de la Eligi Furniture execută ansambluri de mobilier de bucătărie, living, de dormitor, dressing, colțar bucătărie, canapele, mese de consiliu, mobilă de birou, bibliorafturi, mobilă de hol, mobilier școlar, comercial sau de recepții.

Eligi Furniture are în echipa sa profesioniști în domeniul mobilei la comandă și pot realiza cele mai pretențioase piese de mobilier. Modelele de mobilă pot fi realizate de designerii societății sau după schițe proprii.

Eligi Furniture vine în întâmpinarea dumneavoastră cu una dintre cele mai noi linii de producție din oraș. Specialiștii din cadrul societății sunt orientați spre inovație, tehnologie, rapiditate, calitate și respectarea termenului de execuție, astfel încât dumneavoastră să fiți pe deplin mulțumiți.

Producătorul de mobilă aflat în apropierea Campusului Universitar “Valahia” vine de fiecare dată în întâmpinarea dorințelor și nevoilor clienților într-un mod cât mai profesional. De fiecare dată, Eligi Furniture își propune  să înțeleagă nevoile clienților săi și să privească situația din punctul de vedere al acestora. De aceea, pentru Eligi Furniture, clientul este partenerul de afaceri cel mai important.

Nu trebuie să cheltuiți o avere pe mobila pe care o doriți! La Eligi Furniture puteți găsi piese de mobilier care să se încadreze perfect în bugetul dumneavoastră. Ofertele propuse de producătorul de mobilă din Târgoviște sunt unele extrem de avantajoase. Așadar, la Eligi Furniture te inspiri din zeci de modele, la prețuri mici!

Pentru comenzi și alte informații puteți suna la numerele de telefon 0755 075 892 și 0755 075 893 sau puteți merge la sediul societății aflat pe Aleea Sinaia, nr. 6-8, vis-a-vis de intrarea în campusul Universității “Valahia” Târgoviște.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!