Târgoviște: Eligi Furniture, expertul tău în mobilier la comandă

Publicitate

Dacă vrei să te bucuri de piese de mobilier de calitate, pentru dormitor, living, bucătărie, birou, camera copilului, Eligi Furniture reprezintă soluția perfectă. Producătorul de mobilă din Târgoviște oferă tuturor clienților o gamă largă de produse de mobilier de cea mai înaltă calitate. Cum echipa are o vastă experiență în domeniu, Eligi Furniture poate adapta designul celor mai pretențioase cerințe.

Eligi Furniture poate realiza, la comandă, modele unice, care se bazează pe cele mai moderne tendințe, dar și pe preferințele întregii familii. Mobila la comandă înseamnă, în primul rând, mobilă personalizată sau adaptată în funcție de spațiu și necesități și de aceea, în orice proiect se pleacă de la ideea clientului, care se dezvoltă, se îmbunătățește și se adaptează pe parcurs ajungând în faza de proiect realizabil.

La Eligi Furniture, întregul proces se desfășoară ținând cont de dorințele și necesitățile fiecărui client, existând o flexibilitate din toate punctele de vedere: design, compartimentare interioară, alegerea culorilor, accesorizare și multe altele, atât din partea producătorului, cât și a beneficiarului. Pe lângă personalizare, mobila la comandă de la Eligi Furniture mai are și alte avantaje, precum ar fi: prețuri accesibile, accesorii (feronerie), materiale și finisaje de calitate.  Așadar, posibilitățile la producătorului de mobilă din Târgoviște sunt numeroase!

Pentru comenzi și diferite informații puteți suna la numerele de telefon 0755075982 și 0755075893 sau puteți merge la sediul societății aflat pe Aleea Sinaia, nr.6-8, vis-a-vis de intrarea în Campusul Universității “Valahia” Târgoviște.

Dacă vei trimite ideea sau ideile tale specialiștilor de la Eligi Furniture, aceștia îți vor realiza mobilierul mult visat și de fiecare dată te vei întoarce la tine acasă cu mult drag!

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!