Târgoviște: Divertino, locul perfect pentru petreceri tematice mult visate de copilul tău

Publicitate

Se apropie ziua de naștere a copilului tău? Nu trebuie să fii un planificator de evenimente profesionist pentru a planifica o petrecere pentru a sărbători ziua micuțului tău.

Organizarea unei petreceri cu ocazia zilei de naștere a copilului tău poate să fie distractivă. Dacă vrei ca cel mic să se bucure de o petrecere memorabilă, Divertino te poate ajuta să-i îndeplinești această dorință micuțului tău, fără cheltuieli prea mari.

Divertino este locul de joacă perfect pentru petreceri tematice. Aici poți organiza cu ușurință un eveniment tematic la care visează copilul tău. Indiferent că este vorba de un erou din desene animate, de o prințesă din povești sau de orice alt subiect de care copilul este pasionat, ai ajutorul specialiștilor pentru a pune în aplicare un decor personalizat și o atmosferă desprinsă din basme, astfel încât sărbătoritul sau sărbătorita să fie în culmea fericirii.

La Divertino găsești cele mai tari oferte pentru petrecerea micuțului tău, existând pachete simple de închiriere, dar și pachete cu animație. Totodată, aici se poate realiza photo corner personalizat la cerere, pinata personalizată, dar nu în ultimul rând și poze profesionale, astfel încât după ce vei pleca de la Divertino să te bucuri în continuare cu micuțul tău de momentele magice petrecute acolo.

În concluzie, Divertino este un loc de joacă perfect, dar și o locație excelentă de organizare a unei petreceri pentru copii, cu vârste între 2 și 10 ani. Cei mici se distrează și se bucură de jocuri, activități cu tematică și de prezența prietenilor și colegilor, iar cei mari au ocazia să se relaxeze și să socializeze într-un cadru elegant, în zona canapelelor, savurând un ceai sau o cafea, în apropierea micuților.

Divertino – loc de joacă și petreceri pentru copii – se află în Târgoviște, pe Bulevardul Independenței, nr. 17B, et. 1, în apropiere de stația Caraiman, din Microraionul IX. Telefon: 0724231308.

Rețele sociale

https://www.facebook.com/decormagicevents

 

 

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!