Târgoviște: Divertino, locul de joacă perfect pentru copilul tău!

Publicitate

Vrei să îi oferi copilului tău o experiență deosebită la un loc de joacă? Dacă îți dorești un astfel de lucru, atunci Divertino este locul perfect pentru micuțul tău!

Divertino este o locație nouă pentru copii, un tărâm al veseliei și al bucuriei. Aici, poveștile sunt scenografiate de profesioniștii de la Divertino, regizate de părinți, iar în rolul principal se află chiar copilul tău!

Cu tobogane în culori vibrante, cu trambulină și tiroliană care îi fac să zboare pe tărâmuri imaginare, cursă cu obstacole, consolă de jocuri Mortal Kombat, masă de Air Hockey, Divertino poate reprezenta un adevărat paradis pentru copii cu vârste între 2 și 10 ani.

Totodată, dacă îți dorești o petrecere memorabilă pentru copilul tău, Divertino te poate ajuta din plin și în acest sens. La cel mai nou loc de joacă din Târgoviște se garantează ca petrecerea micuțului tău să fie una cu adevărat reușită. De asemenea, toți copiii se vor zbengui super încântați de spațiul de joacă extrem de generos.

Cea mai de succes petrecere pentru copii este cea unde nu ai grija spațiului, toată lumea se simte bine, copiii se joacă liniștiți cu părinții în apropierea lor, în zona canapelelor unde pot savura o cafea sau un ceai fără nicio grijă. Divertino este locul de joacă care are absolut tot ce e necesar ca puiul tău să se simtă special!

Divertino – loc de joacă și petreceri pentru copii – se află în Târgoviște, pe Bulevardul Independenței, nr. 17B, et. 1, în apropiere de stația Caraiman, din Microraionul IX. Telefon: 0724231308.

Rețele sociale

https://www.facebook.com/decormagicevents

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!