Târgoviște: Divertino, locul de joacă favorit al copiilor! Vino și tu pe tărâmul poveștilor pline de aventură!

Publicitate

Divertino a devenit în ultima perioadă unul dintre cele mai iubite locuri de joacă și de petrecere pentru copii din Târgoviște. Aici, piticii se pot juca într-un mediu sigur, controlat și plin de jucării. În interiorul spațiului de joacă, copilul tău va avea parte de o experiență plină de distracție, dar și de numeroase momente de aventură.

De la bun început, la Divertino este garantată o petrecere de neuitat pentru micuțul tău. Fiecare copil va avea parte de o experiență unică și de nesfârșite zâmbete. Astfel, într-o locație modernă, cu tot felul de facilități de distracție, joc & joacă, amuzament, voie bună, decorare spațiu, petrecerile memorabile sunt nu doar posibile, ci și garantate.

De ce să alegi Divertino:

-loc de joacă interior;

-zonă canapele pentru părinți, unde pot servi un ceai, o cafea sau apă;

-prețuri avantajoase;

-ateliere tematice;

-animatori cu experiență care asigură neîncetat distracția piticilor: jocuri, baloane modelabile, baloane heliu, decorațiuni, eroi din povești, zâne și multe alte surprize.

Divertino oferă cele mai tari oferte pentru petrecerea micuțului tău, existând pachete simple de închiriere, dar și pachete cu animație.

La Divertino se găsesc jucării și jocuri pentru copii cu vârste între 2 și 10 ani. Tobogane, trambuline, saltele, piscină cu bile, cort, jocuri electronice, mașinuțe și multe altele…pentru fericirea copilului tău.

Așadar, atunci când n-ai idee unde să-i serbezi ziua copilului tău, Diverto este locul perfect pentru a crea o petrecere memorabilă de care piticul tău își va aminti mult timp. La Divertino, zâmbetele sunt mereu prezente, dorințele mereu îndeplinite și toți copiii sunt fericiți.

Divertino – loc de joacă și petreceri pentru copii – se află în Târgoviște, pe Bulevardul Independenței, nr. 17B, et. 1, în apropiere de stația Caraiman, din Microraionul IX. Telefon: 0724231308.

Rețele sociale

https://www.facebook.com/decormagicevents

 

 

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!