Târgoviște: Descoperă calitatea celor mai bune servicii auto la Matega Service Auto

Publicitate

Ai o defecțiune la mașină? Dacă da, atunci, nu mai sta pe gânduri și vino la service-ul Matega Service Auto din Târgoviște, un service autorizat. Aici poți descoperi calitatea celor mai bune servicii auto de pe piața târgovișteană și dâmbovițeană.

Echipa de mecanici de la Matega Service Auto va fi alături de tine și va avea grijă ca toate problemele mașinii tale să fie remediate în cel mai scurt timp posibil. De asemenea, tot echipa de mecanici  își va da toată silința să fie la nivelul pretențiilor tale și pe măsura posibilităților financiare de care dispui.

Profesionalismul mecanicilor de la Matega Service Auto este dovedit în miile de lucrări pe care aceștia le-au realizat de-alungul timpului, dar și de tehnica și dotările din acest atelier auto. Indiferent de natura defecțiunii, experiența acestora va găsi întotdeauna o soluție satisfăcătoare care va reda viață mașinii tale în cel mai eficient mod cu putință.

Matega Service Auto este un service auto de care ai nevoie de fiecare dată când mașina ta întâmpină probleme!

Matega Auto Service poate fi găsit pe Centura Târgoviștei, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0720 979 720.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!