Târgoviște: Delicii tradiționale turcești la Restaurantul Giğeristan

Publicitate

Dacă vrei să mănânci bine în Târgoviște, într-un loc deloc fițos, atunci îți recomandăm restaurantul Giğeristan! Situat pe Șoseaua Găești, în apropiere de Mecanica Rotes, Giğeristan este o locație cu o atmosferă liniștită și relaxantă, care are o micuță componentă de „cantină”, dar și care îmbină din plin modernul cu mâncarea tradițională turcească.

Decorurile din interiorul localului sunt cele tradiționale turcești, la fel și mâncarea, care este gătită, zilnic, de un bucătar din apropierea Bosforului. Preparatele sunt extrem de delicioase, porțiile mari și prețurile decente. Servirea e mereu promptă, iar chelnerițele sunt cu zâmbetul pe buze, mereu gata să îți ofere detalii despre produsele din meniu.

Aici găsești supă de linte, supă de miel, Adana Kebab, Lokum Kuzu, Tavuk Șiș, Kuzu Pirzola, Giger, Ĉöp Șiș, Kanat, iar ca desert Baklava și Kunefe. În ceea ce privec băuturile, se poate servi Ayran, dar și băuturile cunoscute de toată lumea.

Meniul zilei se poate servi la doar 20 de lei și cuprinde la alegere:

Felul 1: ciorbă linte (Mercinek)/ aripioare pui/ficăței/ salată ciobănească. Desert: Baklava

Felul 2: ciorbă miel/ Adana Kebb/ salată ciobănescă. Desert: Baklava.

Cu siguranță Giğeristan este un restaurant potrivit pentru momentele în care vrei să mănânci de fiecare dată ceva bun! Toate gustările sunt preparate sănătos la grătar cu cărbuni, în stil oriental, fiind ceva rar ce se poate găsi în  Târgoviște.

Restaurantul Giğeristan poate fi găsit pe Șoseaua Găești, în apropiere de Mecanica Rotes. Pentru comenzi se poate suna la numărul de telefon 0723462800.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!