Târgoviște: Cofetăria Rodi’s cakes, locul unde ți se îndulcește sufletul

5
Publicitate

Vrei să te răsfeți cu ceva dulce? Indiferent de ocazie, la Cofetăria Rodi’s cakes găsești cele mai bune prăjituri, făcute după rețetele bunicii, care îți amintesc mereu de copilărie.

Rodi’s cakes este locul unde  se pot satisface cele mai exigente și rafinate gusturi. Echipa cofetăriei este dedicată în totalitate realizării de torturi și diferite prăjituri și deserturi ce constituie un adevărat spectacol culinar, indiferent de eveniment.

Prăjiturile pe care le veți găsi aici sunt făcute după rețete tradiționale și din ingrediente naturale. Toate bunătățile sunt fără conservanți, coloranți, aditivi, margarină sau mixuri speciale. Mirosul de cofetărie te va duce cu gândul la prăjiturile făcute de bunici și nu vei reuși să ieși din cofetărie fără să-ți cumperi ceva bun.

 

Rodi’s cakes este o cofetărie în care bunul gust, ingredientele de calitate și măiestria cofetarilor iscusiți, care lucrează cu multă pasiune pentru a convinge și cele mai pretențioase gusturi. Prioritatea cofetăriei aflate pe Centrul Vechi din Târgoviște este de a surprinde plăcut orice client.

De la aniversări, onomastice, botezuri, nunți, petreceri și alte ocazii speciale, cofetăria vă stă la dispoziție cu o gamă vastă de prăjituri și torturi la comandă.

Cofetăria Rodi’s cakes poate fi găsită pe strada Revoluției, la parterul blocului  C11, de pe Centrul Vechi din municipiul Târgoviște. Comenzi pentru orice prăjiturică dorită se pot da la numărul de telefon 0722 973 867.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!