Târgoviște: Cofetăria Rodi’s cakes, locul unde puteți descoperi gustul prăjiturilor de altădată

94

Vreți să vă răsfățați persoanele dragi cu cele mai savuroase prăjituri și torturi? Dacă doriți un astfel de lucru, atunci Cofetăria Rodi’s cakes reprezintă soluția ideală. Indiferent de ce  să comandați nu veți regreta niciodată alegerea făcută!

Cofetăria Rodi’s cakes este locul unde puteți descoperi gustul prăjiturilor de altădată! Aici găsiți prăjiturile din vremea bunicilor care ne amintesc neîncetat de copilărie, dar și de acel dulce atât de drag nouă, făcut după rețete tradiționale și cu mult suflet.

Zilnic, Cofetăria Rodi’s cakes vă așteaptă cu prăjituri și torturi proaspete și delicioase. Toate bunătățile dorite sunt făcute cu multă pasiune și talent de cofetari iscusiți, care folosesc la prepararea produselor doar materii prime proaspete și naturale.

Trebuie să precizăm faptul că, tocmai aceste aspecte fac diferența între prăjiturile și torturile din copilăria noastră și cele din prezent. Cofetăria Rodi’s cakes ;tie foarte bine cum să aducă atât copiilor, cât și adulților gustul natural al prăjiturilor și torturilor de altădată, dar tot la fel de bine reușește să satisfacă și cele mai exigente gusturi, cu o mulțime de combinații moderne de creme și decoruri.

Chiar dacă în cofetărie sunt prezentate diverse sortimente de prăjituri și torturi, la Rodi’s cakes se poate realiza la cerere și comenzi speciale, după dorește fiecare client în parte.  De asemenea, dacă aveți parte de un eveniment important în viața voastră, Rodi’s cakes vă poate ajuta din plin cu oricare dintre prăjiturile sau torturile dorite.

Dacă sunteți dornici de delicii cu arome deosebite, cu ingrediente naturale și cu decoruri ispititoare, comandați cu mare încredere bunătățile oferite de Cofetăria Rodi’s cakes.

Cofetăria Rodi’s cakes poate fi găsită pe strada Revoluției, la parterul blocului  C11, de pe Centrul Vechi din municipiul Târgoviște. Comenzi pentru orice prăjiturică dorită se pot da la numărul de telefon 0722 973 867.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!