Târgoviște: Cauți un service auto pentru revizia mașinii tale? Matega Service Auto reprezintă soluția ideală

Publicitate

Cauți un service de mecanică auto în Târgoviște? Dacă da, atunci, Matega Service Auto reprezintă soluția ideală! Aici se efectuează lucrări de mecanică auto cu orice grad de dificultate, de la un simplu schimb de ulei până la recondiționat motoare. Mecanicii de la Matega Service Auto au o vastă experiență în efectuarea diverselor lucrări mecanice și sunt la curent cu ultimele tehnologii.

La Matega Service Auto se lucrează cu grijă și deosebită atenție la detalii. Se asigură ca lucrarea de mecanică auto să fie întotdeauna de calitate.

Dacă îți dorești să faci revizia mașinii tale, atunci Matega Service Auto este tot ceea ce cauți!

Revizia auto periodică se referă la verificările de rutină pe care orice șofer trebuie să le facă, pentru a se asigura că totul funcționează așa cum trebuie.  Este recomandat ca revizia să aibă loc într-un service auto și să fie făcută de profesioniști, care pot depista orice problemă foarte repede. Este posibil ca unele piese să trebuiască înlocuite, iar dacă vreți să faceți și economie, Matega Service Auto este tot ce-ți trebuie pentru ca mașina ta să ruleze așa cum îți dorești!

Înaintea unei plecări la drum lung este bine să te asiguri că mașina ta funcționează la capacitate maximă și în cele mai bune condiții de siguranță.

Care sunt operațiunile care au loc n timpul reviziei:

-schimbarea filtrelor;

-schimbarea uleiului, a lichidului de frână și a antingelului;

-verificarea plăcuțelor de frână și a capacității de frânare;

-sistemul de climatizare.

Pe lângă acestea, mecanicii de la Matega Service Auto vor mai face o serie de verificări necesare:

-inspectarea vizuală a exteriorului mașinii, dar și a motorului;

-articulațiile mașinii;

-geometria roților și unghiul de fugă;

-farurile și late semnale luminoase;

-indicatorii din bord.

Matega Service Auto se află pe Centura Târgoviște, lângă OMV și Geo Sting (str. Petru Cercel, nr. 24). Pentru mai multe informații puteți suna la numărul de telefon 0720424999.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!