Târgoviște: Cafeneaua InHouse Coffee Shop te așteaptă să te bucuri de o experiență unică în universul cafelei

Publicitate

Iubești cafeaua și ești exigent în privința aromei acesteia? Dacă da, atunci InHouse Coffee Shop îți oferă o experiență remarcabilă: cafea delicioasă, pregătită cu pasiune, folosind boabe de cafea de cea mai bună calitate și espressor de ultimă generație.

Aici cafeaua este atent selecționată și se ține cont de cele mai mici detalii care sunt atât de importante și care definesc cu adevărat gustul acestei licori magice. De fiecare dată, cafeaua este preparată chiar sub ochii tăi.

Ambientul este primitor, prietenos, fiind un loc numai bun dacă vrei să îți iei laptop-ul cu tine și să lucrezi în timp ce îți bei cafeaua, să citești sau poate pur și simplu să stai la povești cu un prieten/ă în orice moment al zilei. Cafeneaua Inhouse Coffee Shop strânge cu succes oamenii laolaltă și a format deja o comunitate de consumatori înfocați de cafea de specialitate.

În meniu găsiți și freshuri din grapefruit sau portocale proaspăt stoarse, diverse sortimente de limonadă, ciocolată caldă. Savorile toamnei le găsești în paharele de latte cu aromă de scorțișoară, turtă dulce, plăcintă cu mere sau dovleac.

Tot aici găsești si renumitele ceaiuri Dammann. Istoria spune ca Regele Soare, Louis XIV, îi conferă unui anume Sir Damme, dreptul de a vinde în exclusivitate ceai în Regatul Franței. Mai mult de atât, ceaiul Dammann ar fi fost ceaiul preferat al lui însuși Napoleon Bonaparte.

Așadar, dacă te afli în căutarea unui loc confortabil unde să-ți răsfeți simțurile, InHouse Coffee Shop te așteaptă să te bucuri de o experiență unică în universul cafelei!

Cafeneaua InHouse Coffee Shop se află în centrul municipiului Târgoviște, pe strada Nicolae Filipescu, bl. X2A, parter, vis-a-vis de City Print.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!