Târgoviște: Cadourile propuse de Parfum D’Ambiance pentru zilele de 1 și 8 Martie: Parfumuri de lux pentru mașină

Publicitate

Alegerea unui cadou pentru frumoasa jumătate a umanității este o chestiune foarte dificilă, deoarece dispoziția și preferințele fetelor sunt mai schimbătoare decât vremea.

Cu atât mai mult, este extrem de dificil să alegi cadoul perfect în zilele de 1 și 8 Martie  pentru soție, mamă și iubită! Așadar, abordează cu mare responsabilitate subiectul “ce cadou îi faci la cea mai gingașă ființă de 1 sau 8 Martie”, indiferent de cât de mult intenționezi să cheltui.

Pentru inspirație, magazinul Parfum d’Ambiance vă propune o gamă largă de parfumuri auto.

Aici poți alege un parfum original pentru mașina soției, mamei sau a iubitei tale, care îi va transforma drumul într-o experiență fascinantă! Cum se petrece din ce în ce mai mult timp în mașină, odorizantele o va dispune pe întregul drum.

Așadar, alege cele mai luxoase și de calitate parfumuri auto –made in France,  în suporturi decorative originale propuse de Parfum d’Ambiance din Târgoviște. Un astfel de parfum pare reprezenta cadoul perfect atât, de Mărțișor, cât și 8 Martie, pentru ființa pe care o îndrăgești cel mai mult!

Parfum d’ Ambiance se află pe Calea Ploiești, la parterul blocului L2, vis-a-vis de Școala “Smaranda Gheorghiu” și în apropierea Bisericii Sârbilor, din Târgoviște. Pentru comenzi se poate apela numărul de telefon 0723741343.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!