Târgoviște: Aqua Gym la tine acasă! Descoperă beneficiile gimnasticii în apă

Publicitate

Dacă te-ai săturat de sesiunile obișnuite de cardio, poți să faci o schimbare de peisaj și să încerci antrenamentul în apă. Aqua Gym sau gimnastica în apă este o modalitate eficientă de relaxare și de a face mișcare. Așadar, dacă te simți confortabil în apă, vrei să arzi rapid caloriile, să tonifiezi musculatura, să te menții în formă sau să socializezi, zilnic ai posibilitatea de a te înscrie la cursuri de Aqua Gym în orașul Târgoviște!

Gimnastica în apă este una din cele mai placute şi uşoare modalităţi de a te întreţine, de a face mişcare şi de a te distra în acelaşi timp. Antrenamentele efectuate în apă, spre deosebire de cele practicate în sălile de fitness sau cele în aer liber, nu sunt deloc agresive, impactul asupra coloanei vertebrale şi asupra articulaţiilor fiind cu mult redus.

Spre deosebire de gimnastica aerobică sau fitnessul, gimnastica în apă poate fi practicată de toate persoanele, indiferent de condiţia fizică sau de vârstă. Pentru persoanele care au anumite probleme de sănătate, gimnastica în apă este folosită în scop hidroterapeutic.

Poate preveni sau trata afecţiuni precum:

-afecţiuni degenerative ale coloanei vertebrale (spondiloza);

-tulburări de statică ale coloanei vertebrale (scolioze, cifoze);

-afecţiuni degenerative ale articulaţiilor (artroze);

-tulburări de circulaţie periferică (insuficienţe venoase şi arteriale);

-osteoporoza şi osteopenia (se poate reface densitatea osoasă);

-tulburări de somn;

-tulburări psihice uşoare, monitorizate şi controlate medicamentos (depresii, tulburări afective).

Dacă îți dorești momente de relaxare alege Aqua Gym, iar cursurile le poți desfășura la bazinul de înot din Microraionul III din Târgoviște.

Ședințele de curs, pot fi efectuate, în prezența unui instructor supracalificat, în zilele de marți și joi, începând cu orele 19.00.

Pentru mai multe informații se poate apela numărul de telefon 0723362642.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!