Târgoviște: Alege-ți mâncarea preferată la Restaurantul Vița de Vie! De fiecare dată, bunătăți super gustoase!

Publicitate

Dacă ești în Târgoviște trebuie să treci pe la Vița de Vie, un restaurant românesc tradițional. Zilnic, locația te așteaptă cu bunătăți super gustoase!

Aici, preparatele sunt ideale ca la mama acasă. Vița de Vie este un restaurant ce vine în întâmpinarea oamenilor, de la cel mai mic la cel mai mare, cu preparate tradiționale delicioase, de la gustări reci ori calde, la preparate din bucătăria românească și deserturi numai bune de savurat atunci când vrei să te relaxezi.

La Restaurant Vița de Vie poți să-ți iei porția de energie pentru o zi reușită! De fiecare dată, aici găsești preparate cu gust, după rețete tradiționale. Meniul a la carte al restaurantului are o secțiune nouă de platouri, dar și preparate extra care vin ca o alternativă zilnică de gust și savoare.

Cel mai probabil, Vița de Vie dispune de cel mai bogat meniu al zilei. Poți alege zilnic din cele 4 ciorbe și cele 4 felul 2.

Vița de Vie este disponibil în fiecare zi, de la ora 08.00 și până la 20.00 seara, atât în restaurant, cât și pentru livrări la domiciliu, iar comenzile se pot face la numărul de telefon 0754 875 059

Așadar, dacă îți dorești o mâncare cu gust în orice moment al zilei, Restaurantul Vița de Vie este soluția ideală pentru tine!

Rețele sociale

https://www.facebook.com/VitaDeVieTgv

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!