Tânăr de 20 de ani, prins la volan sub influența substanțelor psihoactive! Se plimba la miezul nopții pe străzile din Târgoviște

Publicitate

Un tânăr din Vulcana Pandele, de 20 de ani, a fost prins în noaptea de joi conducând pe raza orașului Târgoviște sub influența unor substanțe interzise. Acesta a fost condus de polițiști la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, unde a prezentat un rezultat preliminar.

Bărbatul a fost depistat la volan drogat pe strada Calea Domnească. În cauză, polițiștii efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe.

„La data de 18 ianuarie a.c., în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Biroului Rutier
Târgoviște au oprit pentru control, pe strada Calea Domnească, un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din Vulcana Pandele.

Întrucât au reieșit indicii cu privire la posibila prezență a unor substanțe interzise în organism, pentru stabilirea cu exactitate a consumului acestora, tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice, unde a prezentat
un rezultat preliminar pozitiv”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!