Sute de polițiști dâmbovițeni, la datorie în minivacanța de Revelion

Publicitate

Ionuț Parghel

Peste 200 de polițiști vor fi de serviciu, zilnic, în minivacanța de Revelion. Aceștia vor fi prezenți în stradă și vor acționa pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică în județul Dâmbovița.

În perioada 31 decembrie 2019-5 ianuarie 2020, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița vor fi prezenți la datorie și vor desfășura activități specifice pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

În medie, zilnic, 203 polițiști, dintre care 158 de la ordine publică și 37 de la rutieră, acționează în teren, fiind folosite 96 de autospeciale.

Pe parcursul acestor zile, vor fi angrenați și luptători de la Serviciului pentru Acțiuni Speciale Dâmbovița.

Activităţile vor fi desfăşurate în sistem integrat, împreună cu celelalte instituţii cu atribuţii în asigurarea ordinii şi liniştii publice.

Pentru prevenirea implicării în evenimente negative, polițiștii le recomandă cetățenilor să adopte un comportament responsabil, să respecte normele de conviețuire socială și regulile de circulație.

În caz de nevoie, nu ezitați să apelați 112, număr de telefon gratuit în orice rețea sau să vă adresați-vă celui mai apropiat polițișt.

 

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!