Surprinde persoana dragă ție cu Surprize la Domiciliu Dâmbovița AliGin! Cadouri memorabile și de neuitat!

Publicitate

Se apropie ziua de naștere unei persoane dragi ție și nu știi ce cadou să-i faci? Vrei să fie ceva memorabil și de neuitat? Dacă îți dorești cu adevărat un astfel de lucru, echipa Surprize la Domiciliu Dâmbovița AliGin este soluția perfectă pentru tine! Dacă vei apela la această echipă profesionistă nu trebuie să mai mergi în căutarea cadoului pentru sărbătorit sau să te gândești la ceva special de făcut. Surprize la Domiciliu Dâmbovița AliGin se va ocupa în totalitate pentru tine!

Așadar, fie  că este vorba de nuntă, botez, cununie, aniversare, 1 Martie, Ziua Femeii, sărbătorirea numelui, majorat, petrecere privată, echipa Surprize la Domiciliu Dâmbovița AliGin oferă surprize de deosebite, care nu vor fi uitate niciodată de persoanele dragi ție și cărora te-ai gândit să-i surprinzi în anumite momente.

De fiecare dată, se pune la dispoziție pachete personalizate. De asemenea, pe lângă flori, tort, șampanie, diferite cadouri, mascote (Minnie, Mickey Mouse, Sonyc, Ursul gigantic), Surprize la Domiciliu Dâmbovița AliGin oferă pachete speciale cu cadouri muzicale dedicate sărbătoriților, la prețuri imabatabile și profesionalism desăvârșit.

Pachetele de surprize presupun complete de organizare, pregătire și livrare cadouri surpriză direct la locația dorită, în județele Dâmbovița, Prahova și Argeș.

Echipa Surprize la Domiciliu Dâmbovița AliGin  poate fi găsită la adresa Bulevardul Tudor Vladimirescu, nr. 23, lângă Cofetăria Berti Nina, din Târgoviște sau la numerele de telefon 0731203077 și 0727615915.

Rețele sociale: 

https://www.facebook.com/profile.php?id=100068859473982

https://www.tiktok.com/@surprizedomiciliualigin?_t=8gHupZEtkG0&_r=1

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!