Ștefan Arsene, instructor de arte marțiale: ” Eu am adus în Moreni cultura AGER și mănușile de MMA”

Publicitate

Școala AGER Moreni, inaugurată cu aproape un an în urmă, a reprezentat un vis devenit realitate pentru coordonatorul acesteia Ștefan Arsene. După mai multe luni de funcționare, instructorul Scolii AGER Moreni este extrem de mulțumit de cum evoluează lucrurile. “Am strâns o echipă mică, dar valoroasă. Pot spune că am adus în Moreni cultura AGER și mănușile de MMA”, ne-a transmis Ștefan Arsene.

În primele luni de existență, Stefan Arsene a reușit să aducă la Moreni trei competiții importante: „AGER FIT 4” (bazată pe probe fizice și de anduranță) și „AGER Kumite 1” (MMA pentru amatori) – ambele în anul 2021 și „AGER FIT 5”, în luna martie a acestui an. Instructorul și-a mai propus sp aducă in sala sa și „AGER Kumite 2” la sfârșitul lunii mai din acest an.

Concursurile „AGER FIT 4” și „AGER FIT 5” au fost unele extrem de spectaculoase, participând elevi cu vârste între 6 ani și 67 de ani, din Școala AGER Târgoviște și Școala AGER Moreni. Despre ele ne-a vorbit Alexandru Miranda (12 ani), medaliat cu argint în ambele competiții și unul dintre elevii reprezentativi ai Școlii AGER Moreni.

“A fost greu la ambele concursuri. A trebuit să dau tot ce am avut mai bun. Emoțiile au fost atât de mari încât noaptea dinaintea competițiilor nu am dormit. Mă gândeam cum o să fie, dar la final totul a fost mai mult decât bine. În plan personal, îmi doresc să obțin Centura Neagră în arte marțiale, să particip la turnee internaționale și să obțin o medalie de aur la un concurs “AGER FIT”. Cel care a dorit ca eu să practic artele marțiale a fost tatăl meu, care le practică și el. Acum pot să spun că mă bucur că m-a împins de la spate pentru a practica acest sport”, ne-a transmis Alexandru Miranda.

Alexandru Gheorghiță, unul dintre luptătorii MMA în devenire a fost cucerit din prima de Școala AGER Moreni, unde se simte ca într-o familie. “Școala AGER reprezintă un mediu sănătos în care mă regăsesc în totalitate. Pentru mine AGER este a doua mea familie. Mă preocupă foarte mult luptele MMA și îmi doresc să ajung luptător MMA în adevăratul sens al cuvântului. Luptele MMA m-au atras foarte mult. Acestea te fac să te adaptezi rapid în orice situație dificilă. Aici ești precum un soldat modern, într-o luptă corp la corp. MMA-ul este un sport greu, fiind diferit de karate sau box. Până acum am luat parte la concursul “AGER FIT 5” de luna trecută, organizat la Moreni. Îmi doresc ca pe viitor să particip la cât mai multe competiții dar și să devin un luptător MMA bun”, ne-a transmis Alexandru Gheorghiță.

Școala de Arte Marțiale Mixte AGER Moreni dispune de mai multe clase, cu elevi de la 6 și până la +60 de ani și se află pe Bulevardul 22 Decembrie 1989, nr. 60 A, vis-à-vis de Judecătoria Moreni.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!