Start în Liga a 3-a! Flacăra Moreni joacă în această după-amiază, FC Pucioasa mâine

Publicitate

În această după-amiază debutează o nouă ediție a Ligii a 3-a. La fel ca sezonul precedent, în noua stagiune județul Dâmbovița va fi reprezentat la acest nivel de Flacăra Moreni și FC Pucioasa, formații ce se regăsesc în seria C3. Ambele formații au de îndeplinit obiective clare la finalul campionatului: Flacăra – clasarea pe podium, iar Pucioasa – rămânerea în eșalonul terț.

Prima formație dâmbovițeană care va intra în focurile Ligii a 3-a va fi Flacăra Moreni. În această după-amiază, de la ora 18.00, pe teren propriu, în runda inaugurală a întrecerii, elevii lui Gabriel Paraschiv primesc vizita brașovenilor de la Olimpic Cetate Râșnov. Echipa brașoveană este o cunoștiință mai veche de a “lupilor” de pe Cricov, după ce sezonul precedent a eliminat-o din Cupa României. În turul 3 al competiției, morenarii au trecut de brașoveni cu scorul de 6-5 după executarea loviturilor de departajare.

Cum își doresc un parcurs cât mai bun, “lupii” țintesc un succes cu ardelenii în această după-amiază. Lotul morenar pentru noul sezon cuprinde următorii jucători: Duță, Pandalache, Chiran – portari, Cernea, Oaie, I. Constantin, Matei, Costache, Niță – fundași, A. Negrea, Ilie, Zidăroiu, Niculăescu, Calofir, B. Negrea, Anton, Vârtej – mijlocași, Tocan, Petculescu, Drăgan, Lețu și Iliescu – atacanți. Disputa dintre Moreni și Râșnov va fi arbitrată de Sergiu Anton – Silviu Goicea și Alexandru Palcău (toți din București).

FC Pucioasa va porni la drum în noua ediție a Ligii a 3-a mâine după-amiază, tot de la ora 18.00. Pe teren propriu, “bombonarii” vor înfrunta pe CSM Alexandria, formație pe care în trecut a antrenat-o actualul tehnician al Pucioasei, Romică Ciobanu.

 

Programul complet al primei etape din C3

Astăzi, ora 18.00

CSM Slatina – Sporting Roșiori

Flacăra Moreni – Olimpic Cetate Râșnov

FC Voluntari II – Unirea Bascov

CSU Craiova II – CS Balotești

Mâine, ora 18.00

AC SR Brașov – Spartac București

FC Pucioasa – CSM Alexandria

CS Blejoi – Astra II

Vedița Colonești – Tractorul Cetate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!