Sport Top a premiat-o pe luptătoarea Diana Vlăsceanu! Magazinul de pe Centrul Vechi din Târgoviște a lansat colecțiile de vară

sdr
Publicitate

Sport Top continuă să fie alături de cei mai reprezentativi sportivi din cadrul cluburilor târgoviștene. De această dată cea care a intrat în cadrul proiectului lansat de Sport Top și dbonline.ro a fost luptătoarea Diana Vlăsceanu, de la CS/CSȘ Târgoviște. Marea speranță a luptelor descoperită de Cornel Cornea, dar și cel mai bun sportiv dâmbovițean al anului 2018, a fost premiată de magazinul de articole sportive de pe Centrul Vechi din Târgoviște cu un echipament sportiv Joma. Diana Vlăsceanu a ridicat premiul oferit de Sport Top imediat după revenirea de la Campionatul European de lupte pentru juniori.

De asemenea, în această perioadă, Sport Top a lansat noile colecții de vară care sunt extrem de ușoare și atrăgătoare. Încă din momentul lansării, oferta este una variată, conținând articole ale brandurilor Nike, Jordan, Adidas, Puma, Joma și multe altele. La magazinul Sport Top, aflat pe centrul vechi din Târgoviște, originalitatea și calitatea produselor sunt garantate.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!