Spectacol non-verbal la BABEL Târgoviște. Prețul unui bilet – 10 lei

Publicitate

Spectacol Non-verbal în cadrul Festivalului BABEL de la Târgoviște!

Teatrul Tony Bulandra vă așteaptă, marți 4 iunie, de la ora 18:00, în Sala Mare a Teatrului Tony Bulandra, pentru a urmări ”În Tranzit”, o producție marca International Association For Performing Arts and Research (IAPAR), Pune, India.

Regia artistică este semnată de Aditi Venkateshwaran, iar în distribuție sunt:| Aditi Venkateshwaran | Maitreyee Joshi | Tanvi Hegde.

„În Tranzit” este un spectacol teatral de dans non-verbal care examinează reprezentarea mişcării sistemice şi subiective în perspectiva culturală contemporană a corpurilor în mers, pe străzile din India.

”Spectacolul studiază intensitatea mişcărilor şi a momentelor pe care le trăim pe stradă. Prin el se simte fizicul în tonuri puternice sau joase, o continuă căutare şi descoperire, tot ceea ce vedem în jurul nostru și nu putem uita, purtându-le în continuare în suflet.”, spun reprezentanții teatrului de la Târgoviște.

Asociaţia Internaţională pentru Artele Spectacolului şi Cercetare este o reţea de artişti şi profesionişti în domeniul artelor, ce vor să facă schimb de idei, să crească numărul oportunităţilor în comunitatea artiştilor şi să menţină legătura între toate elementele acesteia. IAPAR încurajează indenpendenţa şi deschiderea gândirii şi acţiunii interdisciplinare. Funcţionează ca Centrul Indian al Institutului Internaţional de Teatru. A fost infiinţat în 2013 şi de atunci a iniţiat câteva proiecte şi a participat la multe festivaluri internaţionale, făcând parte din multe reţele de artişti.

Prețul unui bilet este de doar 1o lei, iar acestea pot fi comandate exclusiv de la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra: telefon 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro, Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43 – Program de lucru: L – D: 09.00 -19.00.
Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște, Babel, care a ajuns la cea de-a IX-a ediție, este organizat de Teatrul Tony Bulandra susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște. În 2019, tema care va reuni sub cupola sa toate spectacolele și manifestările culturale din perioada 2 – 9 iunie este „Imagine”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!