Spectacol la Târgoviște, de Valentine’s Day! Protagoniștii evenimentului artistic vor fi soprana Coduța Poșchină, baritonul Yuriy Tsiple și sextetul Orchestrei Simfonice “Muntenia”

Publicitate

Un spectacol artistic dedicat cuplurilor de îndrăgostiți are loc, astăzi, 14 februarie, de Valentine’s Day, în municipiul Târgoviște. “La vie en rose” se intitulează evenimentul organizat de Consiliul Județean Dâmbovița, prin Centrul Județean de Cultură.

Spectacolul va fi găzduit de Muzeul de Istorie din Târgoviște și va începe la ora 17.00.

Protagoniști vor fi soprana Codruța Poșchină și baritonul Yuriy Tsiple, alături de sextetul Orchestrei Simfonice “Muntenia”. Cum spectacolul se anunță unul de poveste, artistul Yuriy Tsiple s-a pregătit intens în ultimele zile, alături de muzicienii Operei Naționale București și de cei ai Orchestrei Muntenia din Târgoviște.

“Am repetat în ultimele zile alături de minunații muzicieni ai Operei Naționale București și totodată membri ai Orchestrei Muntenia din Târgoviște, pentru concertul care va avea loc de Valentine’s Day, în fosta cetate de scaun a Țării Românești. Am avut surpriza să-l reîntâlnesc pe bunul meu prieten, tenorul nostru Teodor Ilincăi, cu care nu m-am mai văzut de 10 ani, când am cântat împreună la Berlin. Să aveți o săptămână cu spor și energie bună”, ne-a precizat tenorul Yuriy Tsiple.

Intrarea la spectacol se va face pe baza de invitație, care poate fi ridicată de la sediul Centrului Județean de Cultură Dâmbovița. Evenimentul se va organiza în conformitate cu regulile impuse de pandemia Covid-19.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!