Spectacol la superlativ cu CIRCUL FANTAZIA, la Târgoviște! Pot fi văzute reprezentații, acrobații și cascadorii impresionante

Publicitate

CIRCUL FANTAZIA oferă mai multe reprezentanții la Târgoviște în aceste zile. Pentru prima dată prezent în reședința de județului Dâmbovița, CIRCUL FANTAZIA a venit să aducă o experiență magică și captivantă pentru toții iubitorii spectacolelor de circ.

Cu o echipă de artiști de talie internațională, din Italia, Ucraina și România, acest eveniment se va desfășura la Târgoviște în perioada 8-17 martie.

Cu numere uimitoare, acrobații și cascadorii impresionante, spectacolul produs de CIRCUL FANTAZIA, oferă timp de 10 zile o experiență de neuitat pentru întreaga familie. Mai mult decât sigur, acesta va fi un moment special în care veți fi purtați în lumea fascinantă a circului și veți fi martorii unor spectacole care vă vor surprinde cu dresuri cu animale și păsări, acrobații și clovni.

Așadar, vă invităm să vă alăturați în aceste zile CIRCULUI FANTAZIA pentru a putea urmări spectacole încântătoare, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

CIRCUL FANTAZIA și-a amplasat cortul lângă supermarketul Metro și în apropierea Companiei de Apă Târgoviște-Dâmbovița, pe bulevardul I.C. Brătianu.

De luni până vineri spectacolele vor avea loc începând cu ora 18.30. Sâmbăta, acestea vor avea loc începând de la orele 15.00 și 18.30, iar duminica, de la 11.30 și 15.30.

Prețuri:

Tribună

Copii: 30 lei

Adulți: 40 lei

Lojă

Copii: 50 lei

Adulți: 50 lei

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!