Spectacol de comedie în a doua zi de BABEL la Târgoviște, ”Piatra din casă”, marca Teatrul ”Toma Caragiu” Ploiești

Publicitate

Teatrul ”Toma Caragiu” din Ploiești este prezent la Festivalul BABEL de la Târgoviște cu spectacolul ”Piatra din casă”, de Vasile Alecsandri. Acesta va avea loc luni 3 iunie, de la orele 19:30, în Sala Mare a Casei de Cultură a Sindicatelor din Târgoviște.

Echipa de producție este formată din: regia artistică: Alexandru Dabija, scenografia: Mihai Androne, distribuția: Cristina Moldoveanu | Theodora Sandu | Clara Flores | Farcaș Bogdan | Ioan Coman | Karl Baker | Andrei Radu.

Comedia ”Piatra din casa” satirizează obiceiul micii boierimi din Moldova mijlocului de secol XIX de a transforma căsătoria într-un schimb, fiind privită ca o înțelegere între părinți cu privire la împărțirea zestrei, fără a ține cont de părerea copiilor, deși în discuție este viitorul lor. În jurul subiectului se conturează momente în care, prin comic de situație, de limbaj și de caracter, se dezvăluie personalitatea protagoniștilor și mentalitățile acelei perioade.

Prețul unui bilet este de doar 1o lei, iar acestea pot fi comandate exclusiv de la Agenția de bilete a Teatrului Tony Bulandra: telefon 0245.210.046; WhatsApp: 0799.759.012; E-mail: rezervari@tonybulandra.ro, Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43 – Program de lucru: L – D: 09.00 -19.00.

Festivalul Artelor Spectacolului Târgoviște, Babel, care a ajuns la cea de-a IX-a ediție, este organizat de Teatrul Tony Bulandra susținut de Consiliul Local și Primăria Municipiului Târgoviște. În 2019, tema care va reuni sub cupola sa toate spectacolele și manifestările culturale din perioada 2 – 9 iunie este „Imagine”.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!