SPA și remodelare corporală la Salonul Avenue Dee din Târgoviște

Publicitate

Salonul Avenue Dee din Târgoviște vă invită să beneficiați de tratamente de întreținere corporală, remodelare corporală, tehnici de relaxare, electrosimulare, împachetări, masaj și multe alte servicii.

Încă de la bun început, Avenue Dee și-a propus să facă totul pentru a vă aduce starea de bine pentru a vă simți mai frumoase, mai relaxate și mai răsfățate.

Avenue Dee este un salon modern, dotat cu echipamente și tehnologie de ultimă generație, ce oferă o diversitate de servicii și programe special concepute pentru dumneavoatsră, pentru a vă sprijini în drumul către relaxare și frumusețe.

Pentru persoanele care vor să scape de kilogramele în plus, Avenue Dee propune metoda cu capsulă SlimActive, care este ideală pentru remodelare corporală.

Persoanele care vor să scape de kilogramele în plus și pentru cele care vor să aibă un mai mare control asupra proprii greutăți pot apela la Capsula cu infraroșu Slim Active. Datorită căldurii pătrunzătoare și în profunzime generate de raze infraroșii este activat procesul de lipoliză (arderea grăsimilor). Se ard aproximativ 750 calorii în doar 30 minute de tratament cu raze infraroșii.

Terapiile capsulei cu infraroșu SlimActive:

-Saună uscată: elimină problemele de respirație cauzate de sauna clasică. Oferă toate beneficiile căldurii într-o atmosferă cu umiditate redusă și atent controlată.

-Sauna cu Infraroșu: raze infraroșii – non-agresive și non-invazive pentru organism, penetrează țesutul în profunzime, atingând straturile de adipocite și reducându-le acestora volumul. Rezultat: remodelare corporală și tratare celulită; dispare aspectul de “coajă de portocală”.

-Vibromasaj: Remodelare corporală prin vibromasaj: terapie somatică astfel efectuată îmbunătățește radical circulația sanguina și limfatică prin eliberarea activatorilor tisulari și accelerarea masajului asupra structurii musculare și a țesuturilor moi.

-Cromoterapie: un complex sistem de cromoterapie, folosește culori și energia lor în scopuri terapeutice.

-Ventilație la nivel facial: asigură un plus de confort. Oferă o adiere blanda de aer răcoros la nivelul fetei, relaxând pacientul.

Beneficii:

-Eliminarea celulitei și a aspectului capitonat al pielii

-Topirea grăsimilor localizate

-Reducerea considerabilă a greutății corporale

-Stimularea eliberării de serotonină (hormonul fericirii)

-Îmbunătățirea circulației limfo-venoase

-Realizarea unui excelent drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului

-Împreună cu alte aparate de remodelare corporală va accelera procesul de slabire/lupta împotriva celulitei.

Salonul Avenue Dee se află pe Calea domnească, nr. 191 (colț cu strada Justiției, intrarea spre stadion), Târgoviște, iar pentru programări puți suna apela numărul de telefon 0760 263 282.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!