Soțul gravidei care l-a denunțat pe doctorul ginecolog de la Spitalul Județean din Târgoviște susține că medicii se poartă urât cu șoția sa

Publicitate

Soțul gravidei internată la Spitalul Județean din Târgoviște susține că personalul medical se poartă urât cu soția sa, după ce s-a aflat că ea a fost cea care l-a dat pe medicul ginecolog pe mâna Poliției.

Ieri, cu privire la acest caz, au ieșit la iveală detalii șocante. Soțul femeii a acuzat faptul că soția sa a fost înjurată în spital și că personalul medical ar face presiuni asupra ei. Mesajul soțului femeii a fost publicat de deputatul USR Emanuel Ungureanu pe pagina sa Facebook. Acesta a susținut cu tărie că el a fost cel care a îndemnat familia să îl denunțe pe doctorul ginecolog care a cerut mită.

“Să trăiți, mă scuzați, că vă deranjez din nou dar este o problemă foarte gravă din punctul meu de vedere cu soția la spital, de dimineață la ora 06.30 o asistentă nu prea voia să îi facă tratamentul pe motiv că <<l-a aranjat pe doctor>>, iar acum 30 de minute a venit un domn ginecolog a întrebat-o dacă ea e…iar când a ieșit din salon a înjurat-o de toate alea și avea și el o pacientă cu soția în salon operată ieri și a mutat-o din acel salon”.

 Pe de altă parte, managerul Spitalului Județean din Târgoviște, Claudiu Dumitrescu, a declarat pentru Hotnews.ro, că a mers personal pe secție și a pus în vedere personalului medical să nu mai facă niciun fel de presiuni asupra femeii, în cazul în care aceste acuzații sunt adevărate.

Mai mult de atât, managerul spitalului i-a lăsat pacientei numărul său de telefon pentru ca ea să îl sune imediat, în cazul în care va mai avea neplăceri. Claudiu Dumitrescu a promis și că va reveni pe secție în această seară (nr. joi seara), pentru a verifica situația.

Miercuri, Gheorghe Popescu, doctor ginecolog în cadrul Spitalului Județean Târgoviște, a fost prins în flagrant, de ofițerii Direcției Generale Anticorupție, când primea bani de la rudele unei femei care urma să intre în sala de nașteri. Medicul a fost reținut, iar ulterior plasat în arest la domiciliu.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!