Solidari în lupta cu COVID -19. Restaurantul Story a oferit pachete cu mâncare cadrelor medicale de la Spitalul Județean din Târgoviște. “Ne-am dorit să vedem zâmbete

Publicitate

Ionuț Parghel

Tot mai multe societăți comerciale din Târgoviște sunt alături de medicii Spitalului Județean din Târgoviște, care în aceste zile lucrează la limita puterilor, pentru a preveni răspândirea noului tip de coronavirus.

După ce marți, Agenția Visul Miresei a oferit flori, ieri, reprezentanții Restaurantului Story, de pe Centrul Vechi, alături de Daniel Lupașc au dorit din tot sufletul să-și arate recunoștiința și au oferit zeci de porții de mâncare cadrelor medicale. Toate costurile au fost suportate de Daniel Lupașc.

“Cuvântul zilei: RECUNOȘTIINȚĂ. Domnul Daniel Lupașc împreună cu noi, am trimis către personalul medical al Secției de Chirurgie de la Spitalul Județean din Târgoviște, 30 de porții de mâncare. Ne-am dorit în schimb zâmbete și le-am primit!  Vă mulțumim pentru tot ce faciți, dragi cadre medicale! Ne înclinăm! Dacă poți, și poți, fi motivul pentru care oamenii continuă să creadă în bunătate”, a mărturisit pe pagina personală de Facebook administratorul restaurantului aflat pe Centrul Vechi din Târgoviște.

Astfel de acțiuni, reprezintă gesturi de solidaritate pentru a fi alături de cei implicați în oprirea răspândirii virusului COVID -19.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!