Șofer fără permis prin de două ori în trafic, într-o singură zi. Polițiștii dâmbovițeni au întocmit dosar penal pe numele său

Publicitate

Ionuț Parghel

Polițiștii din Titu s-au dovedit, miercuri, extrem de vigilenți. Aceștia au prins de două ori în trafic un șofer din Giurgiu carea avea suspendat dreptul de a conduce.

Potrivit unei informări IPJ Dâmbovița, giurgiuveanul s-a ales cu dosar penal și urmează ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competentă.

“La data de 11 februarie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Titu au oprit în trafic, pe raza orașului Titu, un autoturism condus de un bărbat de 29 de ani, din Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că acesta avea suspendat dreptul de a șofa.

De asemenea, același bărbat a fost depistat, în cursul nopții de 11 spre 12 februarie a.c., de polițiștii din cadrul Serviciului Rutier, în timp ce se deplasa cu autoturismul pe drumul național 71, pe raza localității Cazaci.

În cauză, polițiștii au întocmit dosare penal, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se propună soluție prin unitatea de parchet competent”.

 

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!