Situație incredibilă! Un medic din București a reclamat că există grupuri de Facebook care vând Certificate verzi. Poliția a demarat deja o anchetă

26
Publicitate

Situație de neimaginat într-o perioadă în care infectările cu Covid sunt de ordinul zecilor de mii în România! Un doctor din București a reclamat că există grupuri de Facebook care vând certificate Covid-19. Oamenii legii se pare că ar fi demarat deja o anchetă în acest sens, după ce medicul cardiolog Vasile Rădulescu a scos la iveală o astfel de procedură ilegală.

“Mi se pare absolut incredibil să-ți fac bussines din așa ceva. Există niște grupuri pe Facebook care vând certificate Covid. Mi se pare absolut incredibil să-ți bussines din așa ceva. Vă anunț că Poliția Română a primit deja informațiile și va acționa repede. Cum vă puteți lua un certificat, știind că aveți o hârtie și zero protecție în fața bolii? Câtă inconștiență e asta?

Idem cu cei vaccinați la chiuvetă, bașca figurând și vaccinați în sistem! Dacă vedeți moarte pe lângă voi și vreți vaccin, cum procedați? Vă autodenunțați? Avem nevoie de responsabilitate, respectarea regulilor, încrederea în știință. Altfel, suntem pe o pistă imorală, ilegală, cu riscuri multiple”, a transmis medicul într-o postare pe Facebook.

Autoritățile au deschis deja o anchetă, după ce, pe Facebook, a apărut un grup care oferă, contra cost, certificate verzi false celor care nu s-au vaccinat. Se pare că 400 de lei ar costa un asemenea document care pare autentic, inclusiv la scanarea codului QR.

Publicitate

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!