Situație dramatică la un spital din țară – Șpagă de 500 de euro pentru un loc la ATI! “Mi-au spus că trebuie să fac o minune”

Publicitate

Situație dramatică la Spitalul din Arad și ,totodată, acuzații extrem de grave ce se aduc personalului medical. O femeie susține că a oferit 500 de euro șpagă pentru a o putea interna pe “Buni” la ATI, scrie Antena3.

Femeia povestește că bunica ei, deși aflată în stare extrem de gravă, nu a fost dusă Terapie Intesivă. Personalul medical i-ar fi spus că “trebuie să facă o minune”, și,  fiind în culmea disperării, nepoata bătrânei s-a oferit să propună o sumă de bani pentru ca bunica ei să fie salvată. Cu toate că pe moment au schimbat subiectul, unul dintre asistenți ar fi sunat-o apoi pe femeia disperată pentru a accepta oferta respectivă.

“Ne-am întâlnit lângă spitalul Județean, nu chiar în față, mai în lateral. Era îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de trening negri, o geacă neagră cu glugă în cap, mască… Am mers cu plicul spre el și i-am zis ce garanție am că Buni o să fie bine… Singura garanție pe care ți-o ofer e să te duci să vezi în 15-20 de minute că o să ajungă la ATI”, potrivit Antena3.ro

Din păcate însă, toate demersurile făcute de nepoată pentru ‘Buni” au venit prea tărziu, pentru că bătrâna a decedat câteva ore mai târziu după internarea la ATI.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!