Servicii medicale la Clinica DiodorSano

Publicitate

DiodorSano este o unitate sanitară care oferă servicii medicale, adaptate nevoilor pacienților pentru specialitățile cardiologie și stomatologie.

DiodorSano acordă servicii stomatologice precum: tratamentul bolilor parodontale, eliminarea țesutului afectat, gingivite, albire dentară. Noile tehnologii oferă alternative moderne, eficiente la tratamente dentare clasice. Aceste servicii stomatologice se realizează cu ajutorul laserului stomatologic, de dr. Ioanovici Dragoș – medic stomatolog cu competență în laser terapeutic  și chirurgical în stomatologie.

Serviciile de chirurgie –dentară, care includ implanturile dentare și lucrări pe implant sunt realizate de medici specialiști în chirurgie alveolo-dentară.

În cabinetul de cardiologie, dr. Ispas Alexandru, medic specialist cardiolog cu experiență în clinicile medicale din țară și străinătate, oferă consultație, EKG, Ecografie cardiacă +Doppler, test de efort, etc.

Pentru informații și programări vă puteți adresa la Clinica DiodorSano, aflată pe str. Hotin, Nr. 2A, Târgoviște sau la numărul de telefon 0345 405 008.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!