Servicii medicale de urologie la Clinica Medicală Valleriana din Târgoviște

Publicitate

Diferitele probleme întâlnite la tractul urinar, dar și anumite afecțiuni ale sistemului reproducător masculin pot crea un puternic disconfort, iar dacă nu sunt tratate din timp pot duce la complicații destul de severe.

Urologia este ramura medicală ce este specializată în depistarea și tratarea acestor tipuri de afecțiuni. Această specializare este una complexă, fiind în strânsă legătură cu alte domenii medicale precum: andrologia, nefrologia, oncologia sau ginecologia.

În cazul în care apar diferite afecțiuni, cum ar fi incontinenta urinară, disfuncții sexuale sau infertilitate în rândul persoanelor de sex masculin, ori alte probleme ce țin de rinichi, uretare, vezica urinară, uretră, testicule, prostată, vizita la medic ar trebui să se facă în cel mai scurt timp posibil.

Apelând la serviciile de urologie disponibile în cadrul clinicii Valleriana din Târgoviște, veți beneficia de cunoștiințele, sfaturile și tratamentele oferite de către unul dintre cei mai buni medici specialiști în urologie, cu o pregătire în cele mai performante clinici din Paris și Mulhouse.

În fiecare luni și sâmbătă, la Centrul Medical Valleriana puteți beneficia de cele mai bune servicii în cadrul secției de Urologie, acolo unde vă așteaptă Dr. Vintilă Ionuț Lucian, medic specialist Urologie, Competență explorare urodinamică la Universitatea Paris Diderot.

Clinica Valleriana se află  Calea Domnească, nr. 226, din Târgoviște, iar programări se pot face la numerele de telefon 0245 222 203 și 0245 222 204.

Dacă ţi-a plăcut articolul, dă-ne un LIKE!